Donateur worden (voor bedrijven)

De Christenhusz Theaterprijs is er voor jonge mensen van 12 tot en met 25:
Ieder die een talent bezit op het gebied van muziek, dans, cabaret, circus, toneel etc. kan zich inschrijven en via selectie en voorrondes in Almelo, Deventer, Enschede en Zwolle meedingen naar een plek in de finale die in Stadstheater de Bond te Oldenzaal zal worden gehouden.

In de finale komen 2 x 4 kandidaten uit in de categorieën ‘Beloften’ (12-18 jaar) en
‘Talenten’ (19-25 jaar). Voor de winnaar van de Beloften is er een geldbedrag van 750 Euro
en voor de winnaar van de Talenten een bedrag van 1000 Euro. Beiden krijgen ook een beeldje met het beeldmerk zoals boven aan deze brief staat afgebeeld. Het gewonnen geld dient besteed te worden aan verdere ontwikkeling van het talent d.m.v. cursussen, lesmateriaal, apparatuur e.d.

Dagblad TCTubantia stelt een publieksprijs ter beschikking en is een belangrijke partner in de promotie van ons project.
Alle finalisten ontvangen een herinneringsmedaille met het beeldmerk.

De kandidaten worden uiteraard beoordeeld door een vakjury en ontvangen een rapportage over hun verrichtingen.

Wij vragen u om financiële ondersteuning bij dit belangrijke en dankbare werk. De jeugd heeft de toekomst en evenals in de sport zorgt het beoefenen van kunst voor het kweken van doorzettingsvermogen, karaktervorming en sociale vaardigheden. Spel is van onschatbare waarde voor alle mensen en wel speciaal voor de jeugd!

VSBfonds
Prins Bernhard Cultuurfonds
CSK WbDesign
VSB Fonds
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Salland of Twente of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2017

previous arrow
next arrow
TwoB
ArrowArrow
Slider

Facebook

JONGER DAN 25? Dan is het JOUW 'Black Friday' op vrijdag 8 december. Je kunt dan voor € 7,50 naar de Hoffelijke Serie in Cultuurhuis de Hof in Oldenzaal i.p.v. € 12,50.
Een avond vol muziek en cabaret! Met Jeffrey Kleine Koerkamp, winnaar Talentenprijs, Laura de Bruijn, winnares Publieksprijs, gitarist Leo Mulder en de Jaren '70 groep Jenn Vocals.
Kaarten te koop/bestellen: Boekhandel Broekhuis, In den Vijfhoek, Oldenzaal, aan de zaal en via www.melange.nu.
... Lees meerLees minder

Bekijken op Facebook

11 months ago

Christenhusz Theaterprijs

DIT WORDT EEN PRACHTAVOND IN DE HOF!!!
Voor de finalisten van de Christenhusz Theaterprijs krijgt de spannende finale van 22 november jl. een vervolg, in de vorm van de 'Hoffelijke Serie'.
Deze bestaat uit 5 voorstellingen per seizoen, in Cultuurhuis de Hof aan de Ganzenmarkt 9, 7571 CD, te Oldenzaal.
De avonden worden georganiseerd door Muziek Theater Bureau Mélange en zijn bedoeld om jong talent uit Salland en Twente een podium te bieden.
De jonge artiesten zullen afwisselend optreden met talenten die reeds een min of meer professionele status hebben bereikt.

De eerste voorstelling vindt plaats op 8 december a.s. aanvang; 20.00 uur, m.m.v. de winnaar van de talentprijs 2017, cabaretier Jeffrey Kleine Koerkamp uit Lettele,
de winnares van de publieksprijs zangeres/pianiste Laura de Bruijn uit Oldenzaal, met haar vaste begeleider gitarist Leo Mulder,
en het jaren '70 trio Jenn Vocals uit Amsterdam.

Door de mix van kleinkunst, blues, pop en muziek uit de veelkleurige jaren '70 belooft het een avond te worden met een afwisselend karakter en natuurlijk JONG TALENT!

Kaarten à € 12,50 (incl, koffie/thee) zijn te koop/bestellen bij
Boekhandel Broekhuis,
In den Vijfhoek te Oldenzaal,
Aan de zaal,
of via www.melange.nu
... Lees meerLees minder

Bekijken op Facebook