Donateur worden

Het doel van Christenhusz Theaterprijs is het stimuleren en de ontwikkelen van jong talent op alle gebieden van de theatrale kunsten.

Daartoe strijden nu deelnemers in de leeftijdscategorieën van 12 – 18 jaar en 19 – 25 jaar, via voorrondes, te houden in diverse gemeenten in Overijssel, om een finaleplaats in de Grote Finale van de Christenhusz Theaterprijs in Stadstheater de Bond te Oldenzaal.
In beide categorieën zal door een deskundige vakjury een winnaar worden aangewezen; bij de jongste categorie onder de naam ‘Belofte’, bij de oudste onder de naam ‘Talent’.

Aan de prijzen zijn bedragen van respectievelijk 750 en 1000 euro gekoppeld, te besteden aan studie, literatuur, instrumentarium of ander materiaal ter verdieping van het talent. Tevens krijgen de winnaars een beeldje.

In samenwerking met dagblad TCTubantia is er een publieksprijs in het leven geroepen. Alle finalisten ontvangen een herinneringsmedaille met inscriptie.

Wij zijn verheugd weer te kunnen bijdragen aan het stimuleren en ontwikkelen van jong regionaal talent in ons dierbare Twente. Kunst en cultuur zijn namelijk erg belangrijk om onze samenleving leefbaar te houden.

Wij vragen u of u wederom, of vanaf nu, voor dit doel een bedrag van 25 of 50 euro, of misschien meer, als donatie wilt storten op rekeningnummer NL 05 RABO 0154697311 t.n.v. Christenhusz Theaterprijs.

Wij, en zeker onze deelnemers, zijn u hiervoor zeer erkentelijk.

Als tegenprestatie geven wij u bij 25 euro €2,50 korting op de toegangskaarten voor de grote finale op 22 november in Stadstheater de Bond en bij 50 euro € 5,- korting plus vermelding van uw naam in het programmaboekje als ‘vriend van kunst & cultuur voor en door jongeren’.

VSBfonds
Prins Bernhard Cultuurfonds
CSK WbDesign
VSB Fonds
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Salland of Twente of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2017

previous arrow
next arrow
TwoB
ArrowArrow
Slider

Facebook

JONGER DAN 25? Dan is het JOUW 'Black Friday' op vrijdag 8 december. Je kunt dan voor € 7,50 naar de Hoffelijke Serie in Cultuurhuis de Hof in Oldenzaal i.p.v. € 12,50.
Een avond vol muziek en cabaret! Met Jeffrey Kleine Koerkamp, winnaar Talentenprijs, Laura de Bruijn, winnares Publieksprijs, gitarist Leo Mulder en de Jaren '70 groep Jenn Vocals.
Kaarten te koop/bestellen: Boekhandel Broekhuis, In den Vijfhoek, Oldenzaal, aan de zaal en via www.melange.nu.
... Lees meerLees minder

Bekijken op Facebook

11 months ago

Christenhusz Theaterprijs

DIT WORDT EEN PRACHTAVOND IN DE HOF!!!
Voor de finalisten van de Christenhusz Theaterprijs krijgt de spannende finale van 22 november jl. een vervolg, in de vorm van de 'Hoffelijke Serie'.
Deze bestaat uit 5 voorstellingen per seizoen, in Cultuurhuis de Hof aan de Ganzenmarkt 9, 7571 CD, te Oldenzaal.
De avonden worden georganiseerd door Muziek Theater Bureau Mélange en zijn bedoeld om jong talent uit Salland en Twente een podium te bieden.
De jonge artiesten zullen afwisselend optreden met talenten die reeds een min of meer professionele status hebben bereikt.

De eerste voorstelling vindt plaats op 8 december a.s. aanvang; 20.00 uur, m.m.v. de winnaar van de talentprijs 2017, cabaretier Jeffrey Kleine Koerkamp uit Lettele,
de winnares van de publieksprijs zangeres/pianiste Laura de Bruijn uit Oldenzaal, met haar vaste begeleider gitarist Leo Mulder,
en het jaren '70 trio Jenn Vocals uit Amsterdam.

Door de mix van kleinkunst, blues, pop en muziek uit de veelkleurige jaren '70 belooft het een avond te worden met een afwisselend karakter en natuurlijk JONG TALENT!

Kaarten à € 12,50 (incl, koffie/thee) zijn te koop/bestellen bij
Boekhandel Broekhuis,
In den Vijfhoek te Oldenzaal,
Aan de zaal,
of via www.melange.nu
... Lees meerLees minder

Bekijken op Facebook