Donateur worden

Het doel van Christenhusz Theaterprijs is het stimuleren en de ontwikkelen van jong talent op alle gebieden van de theatrale kunsten.

Daartoe strijden nu deelnemers in de leeftijdscategorieën van 12 – 18 jaar en 19 – 25 jaar, via voorrondes, te houden in diverse gemeenten in Salland en Twente, om een finaleplaats in de Grote Finale van de Christenhusz Theaterprijs in Stadstheater de Bond te Oldenzaal op 22 november 2017.
In beide categorieën zal door een deskundige vakjury een winnaar worden aangewezen; bij de jongste categorie onder de naam ‘Belofte’, bij de oudste onder de naam ‘Talent’.

Aan de prijzen zijn bedragen van respectievelijk 750 en 1000 euro gekoppeld, te besteden aan studie, literatuur, instrumentarium of ander materiaal ter verdieping van het talent. Tevens krijgen de winnaars een beeldje.

In samenwerking met dagblad TCTubantia is er een publieksprijs in het leven geroepen. Alle finalisten ontvangen een herinneringsmedaille met inscriptie.

Wij zijn verheugd weer te kunnen bijdragen aan het stimuleren en ontwikkelen van jong regionaal talent in ons dierbare Twente. Kunst en cultuur zijn namelijk erg belangrijk om onze samenleving leefbaar te houden.

Wij vragen u of u wederom, of vanaf nu, voor dit doel een bedrag van 25 of 50 euro, of misschien meer, als donatie wilt storten op rekeningnummer NL 05 RABO 0154697311 t.n.v. Christenhusz Theaterprijs.

Wij, en zeker onze deelnemers, zijn u hiervoor zeer erkentelijk.

Als tegenprestatie geven wij u bij 25 euro €2,50 korting op de toegangskaarten voor de grote finale op 22 november in Stadstheater de Bond en bij 50 euro € 5,- korting plus vermelding van uw naam in het programmaboekje als ‘vriend van kunst & cultuur voor en door jongeren’.

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Salland of Twente of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2017

Facebook

Een vol Vestzaktheater in Enschede heeft genoten van de veelheid aan theatraal talent dat zich zaterdagavond spontaan en vol spanning aanbood! Het was kortom een fantastische avond, waarmee de organisatie van de Christenhusz Theaterprijs zich gelukkig mag prijzen!
Jullie waren geweldig!
De winnares van 2015, Anne Linne van de Veen, bood voorzitster van de stichting Christenhusz Theaterprijs, Annet Meijerink, haar eerste CD aan, die mede met het gewonnen prijzengeld tot stand kon komen.
... Lees meerLees minder

Bekijken op Facebook

Muziek Theaterbureau Mélange heeft een evenement gedeeld op de tijdlijn van Christenhusz Theaterprijs. ... Lees meerLees minder

Voorronde Christenhusz Theaterprijs

september 26, 2017, 8:00pm - september 26, 2017, 11:00pm

VOOR DE EERSTE KEER EEN VOORRONDE IN DEVENTER! Ja, inderdaad, Deventer staat ook duidelijk op de kaart van de Christenhusz Theaterprijs. Naast kandidaten uit Twente strijden ook aankomende artiesten...

Bekijken op Facebook

VOOR DE EERSTE KEER EEN VOORRONDE IN DEVENTER!

Ja, inderdaad, Deventer staat ook duidelijk op de kaart van de Christenhusz Theaterprijs.
Naast kandidaten uit Twente strijden ook aankomende artiesten uit Salland mee om een plek in de finale van deze mooie prijs, die in het leven is geroepen om talent uit onze regio's te stimuleren.
U kunt er voor € 5,- bij zijn op 26 september in de kleine zaal van de Deventer Schouwburg.
Moedig uw favorieten aan en geniet van hun enthousiasme en talent.
Voor u treden op:

Beloften (12 t/m 18 jaar):
Qu-Ling Zweverink & Isabella van der Waal, Ruth Bulsink, Jennifer Siemerink, Jochem Lauret.

Talenten (19 t/m 25 jaar):
Liroy Kamperman, Jeffrey Klein Koerkamp, Jari Oosterwegel & Marie Lems.

De optredens beloven een mix van zang, dans, cabaret en instrumentale muziek.

Tevens zal de winnares van de Christenhusz Theaterprijs 2015, Anne Linde van de Veen, voor u optreden.

Aanvang: 20.00 uur.

www.christenhusztheaterprijs.nl
... Lees meerLees minder

Voorronde Christenhusz Theaterprijs

september 26, 2017, 8:00pm - september 26, 2017, 11:00pm

VOOR DE EERSTE KEER EEN VOORRONDE IN DEVENTER! Ja, inderdaad, Deventer staat ook duidelijk op de kaart van de Christenhusz Theaterprijs. Naast kandidaten uit Twente strijden ook aankomende artiesten...

Bekijken op Facebook