Anika van Driel (winnaar beloften 2019)

Anika van Driel

Ik ben al vanaf jongs af aan bezig met muziek maken. Zingen, piano spelen en sinds de laatste jaren eigen nummers schrijven. Ik heb er veel plezier aan en wil later ook in het vak doorbreken. Christenhusz Theaterprijs zal voor mij een goede opzet zijn naar meer. Ik wil graag mijn nummers laten horen en ervaring opdoen.

Ik speel piano terwijl ik mijn eigen nummers zing. Het genre van de nummers verschilt. Ik heb een aantal ballads in mijn repetoire, maar ook een aantal funky liedjes die richting uptempo gaan. Ik voel me op mijn gemak op het podium en weet een goede act neer te zetten.

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

Marije Bruinsma
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460
Solution: See here for how to solve this error