Anika van Driel (winnaar beloften 2019)

Anika van Driel

Ik ben al vanaf jongs af aan bezig met muziek maken. Zingen, piano spelen en sinds de laatste jaren eigen nummers schrijven. Ik heb er veel plezier aan en wil later ook in het vak doorbreken. Christenhusz Theaterprijs zal voor mij een goede opzet zijn naar meer. Ik wil graag mijn nummers laten horen en ervaring opdoen.

Ik speel piano terwijl ik mijn eigen nummers zing. Het genre van de nummers verschilt. Ik heb een aantal ballads in mijn repetoire, maar ook een aantal funky liedjes die richting uptempo gaan. Ik voel me op mijn gemak op het podium en weet een goede act neer te zetten.

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException