Anika van Driel

Naam:
Anika van Driel

Woonplaats:
Almelo

Categorie:
Categorie B: 12 t/m 18 jaar (‘Belofte’)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Ik zit sinds m’n 10e op zangles, en doe vanaf dat moment niets liever dan zingen. Aan het eind van de basisschool schreef ik mijn eerste liedje. Dat doe ik nog steeds. Ik vind optreden erg leuk en voel me op gemak op het podium. Nu ik veel heb geleerd, wil ik mijn liedjes aan anderen laten horen, feedback krijgen en ervaring opdoen. Ik denk dat de Christenhusz Theaterprijs hiervoor een mooie kans is.

Wat doe je precies?
Ik schrijf mijn eigen liedjes, zing, en peform als ik op het podium sta. Tijdens mijn act ga ik dit laten zien.

Labels:

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

Marije Bruinsma
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

Verder met onze zoektocht naar talent in Overijssel. Komt dat zien en komt dat horen! ... Lees meerLees minder

Bekijken op Facebook

Het begint nu echt spannend te worden: 10 OKTOBER a.s., Vestzaktheater Enschede,
SELECTIERONDE!
... Lees meerLees minder

Bekijken op Facebook