Donateur worden (voor bedrijven)

De Christenhusz Theaterprijs is er voor jonge mensen van 12 tot en met 25:
Ieder die een talent bezit op het gebied van muziek, dans, cabaret, circus, toneel etc. kan zich inschrijven en via selectie en voorrondes in Almelo, Deventer, Enschede en Zwolle meedingen naar een plek in de finale die in Stadstheater de Bond te Oldenzaal zal worden gehouden.

In de finale komen 2 x 4 kandidaten uit in de categorieën ‘Beloften’ (12-18 jaar) en
‘Talenten’ (19-25 jaar). Voor de winnaar van de Beloften is er een geldbedrag van 750 Euro
en voor de winnaar van de Talenten een bedrag van 1000 Euro. Beiden krijgen ook een beeldje met het beeldmerk zoals boven aan deze brief staat afgebeeld. Het gewonnen geld dient besteed te worden aan verdere ontwikkeling van het talent d.m.v. cursussen, lesmateriaal, apparatuur e.d.

Dagblad TCTubantia stelt een publieksprijs ter beschikking en is een belangrijke partner in de promotie van ons project.
Alle finalisten ontvangen een herinneringsmedaille met het beeldmerk.

De kandidaten worden uiteraard beoordeeld door een vakjury en ontvangen een rapportage over hun verrichtingen.

Wij vragen u om financiële ondersteuning bij dit belangrijke en dankbare werk. De jeugd heeft de toekomst en evenals in de sport zorgt het beoefenen van kunst voor het kweken van doorzettingsvermogen, karaktervorming en sociale vaardigheden. Spel is van onschatbare waarde voor alle mensen en wel speciaal voor de jeugd!

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException