Donateur worden

Het doel van Christenhusz Theaterprijs is het stimuleren en de ontwikkelen van jong talent op alle gebieden van de theatrale kunsten.

Daartoe strijden nu deelnemers in de leeftijdscategorieën van 12 – 18 jaar en 19 – 25 jaar, via voorrondes, te houden in diverse gemeenten in Overijssel, om een finaleplaats in de Grote Finale van de Christenhusz Theaterprijs in Stadstheater de Bond te Oldenzaal.
In beide categorieën zal door een deskundige vakjury een winnaar worden aangewezen; bij de jongste categorie onder de naam ‘Belofte’, bij de oudste onder de naam ‘Talent’.

Aan de prijzen zijn bedragen van respectievelijk 750 en 1000 euro gekoppeld, te besteden aan studie, literatuur, instrumentarium of ander materiaal ter verdieping van het talent. Tevens krijgen de winnaars een beeldje.

In samenwerking met dagblad TCTubantia is er een publieksprijs in het leven geroepen. Alle finalisten ontvangen een herinneringsmedaille met inscriptie.

Wij zijn verheugd weer te kunnen bijdragen aan het stimuleren en ontwikkelen van jong regionaal talent in ons dierbare Twente. Kunst en cultuur zijn namelijk erg belangrijk om onze samenleving leefbaar te houden.

Wij vragen u of u wederom, of vanaf nu, voor dit doel een bedrag van 25 of 50 euro, of misschien meer, als donatie wilt storten op rekeningnummer NL 05 RABO 0154697311 t.n.v. Christenhusz Theaterprijs.

Wij, en zeker onze deelnemers, zijn u hiervoor zeer erkentelijk.

Als tegenprestatie geven wij u bij 25 euro €2,50 korting op de toegangskaarten voor de grote finale op 22 november in Stadstheater de Bond en bij 50 euro € 5,- korting plus vermelding van uw naam in het programmaboekje als ‘vriend van kunst & cultuur voor en door jongeren’.

Provincie Overijssel
Gemeente Oldenzaal
Prins Bernhard Cultuurfonds
Prins Bernhard Cultuurfonds
Cogas
Tubantia
Mélange
Ter Braak Administraties & Belastingadvies
CSK WbDesign
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

Marije Bruinsma
Kandidaten selectieronde CTP
Marije Bruinsma
Sanne & Kalle
Roos Heidstra
Chanel Udink
Anika van Driel
Laila de Vries
Eline van den Munckhof
Grashof & Stook
Christenhusz Theaterprijs
previous arrow
next arrow
 
Kandidaten selectieronde CTP
Marije Bruinsma
Sanne & Kalle
Roos Heidstra
Chanel Udink
Anika van Driel
Laila de Vries
Eline van den Munckhof
Grashof & Stook
Christenhusz Theaterprijs
previous arrow
next arrow

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460
Solution: See here for how to solve this error