Duco Akkerman

Duco AkkermanNaam:
Duco Akkerman

Woonplaats:
Boekelo

Categorie:
Belofte (12 t/m 18 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Ik ben erg actief op het gebied van muziek en ik ben er dagelijks mee bezig. Ik breng graag mijn plezier in de muziek, gevoel en mijn ‘eigen’ sound over naar anderen. Ik heb meerdere keren de kans gekregen om mezelf te laten horen (o.a. Zapp Music Challenge: Pinkpop 2014 met Chef’Special, Superkids, Kerst met de Zandtovenaar en Compositiewedstrijd NBE Concertgebouw ’15-16′) en ik wil me graag nog verder ontwikkelen in de muziek.

Wat doe je precies?
Ik speel trompet sinds mijn 7-de jaar. Ik ben begonnen bij de muziekvereniging Unisson in Boekelo en speel sinds 5 jaar bij Symfonia Jong Twente. Daarnaast speel ik regelmatig solo met diverse soorten orkesten. De muziek die ik graag speel is ook erg divers, van klassiek tot jazz en klezmer. Ook componeer ik graag en daarnaast maak ik ook elektronische muziek.

Labels:

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Salland of Twente of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2017

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.