Eline van den Munckhof (publieksprijs 2019)

Ik schrijf mijn eigen nummers op gitaar, baritone ukulele, ukulele en piano. Dit doe ik nu een aantal jaar en heb vaak de opmerking gekregen van mensen die mij horen spelen dat ik ze raakte met mijn muziek.

Ik schrijf en speel mijn eigen nummers. Een beetje in de stijl van Dodie Clark en Fast Car (Tracy Chapman). Dit speel ik op bariton ukulele, ukulele, gitaar en piano.

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException