Iris Weda

Iris WedaNaam:
Iris Weda

Woonplaats:
Oldenzaal

Categorie:
Talent (19 t/m 25 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Ik ben geboren in Oldenzaal en studeer en woon sinds 4 jaar in Utrecht.Ik ben al mijn hele leven bezig met muziek, sinds mijn 7e jaar pianoles bij Richard van den Benken en op mijn 18e de gitaar ontdekt. Ik schrijf mijn eigen nummers en treed zoveel mogelijk op.
Ik wil graag meedoen aan de Christenhusz theaterprijs omdat ik ten eerste graag ervaring wil op doen met het spelen voor een groot publiek, ten tweede blijven mijn roots in Twente liggen en vind ik het leuk om mijn passie voor muziek hier te delen.

Wat doe je precies?
Ik ben singersongwriter, schrijf mijn eigen nummers en begeleid mezelf hierbij op een akoestische gitaar. Ik heb een liefde voor r&b en soul muziek, en haal mijn inspiratie uit artiesten als Lianne la Havas, Lauryn Hill en India Arie.
Via de bovenstaande link naar mijn facebookpagina kunt u filmpjes van mij vinden en een link naar mijn soundcloudpagina waar een aantal eigen nummers op staan.

Labels:

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

Marije Bruinsma
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460
Solution: See here for how to solve this error