Jari en Marie

Naam:
Jari Oosterwegel en Marie Lems

Woonplaats:
Deventer

Categorie:
Talent (19 t/m 25 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Wij zijn getipt door de Deventer Schouwburg. Het zou een grote eer voor ons zijn om mee te mogen doen, gezien het feit wij vaak optreden, maar er bijna nooit iets te winnen valt. We repeteren vaak samen, en het daaraanvolgende optreden is altijd ontzettend leuk. Wij vinden dat we mee kunnen doen, omdat we op een redelijk niveau zingen, en willen dit graag aan meer mensen laten horen.
Het lijkt ons geweldig om de Cultuurprijs Geert Christenhusz te mogen winnen, en willen daarom ontzettend graag een kansje wagen!

Wat doe je precies?
Jari en Marie is een zang- en gitaar-pianoduo. Wij schrijven zelf liedjes, maar coveren ook deze van anderen artiesten. Marie is 19 jaar oud, Jari 20. We zingen al een aantal jaar samen, en treden geregeld op. Dit doen wij met gitaar of piano en allebei zang.

Labels:

VSBfonds
Prins Bernhard Cultuurfonds
CSK WbDesign
VSB Fonds
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Salland of Twente of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2017

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 25-Jan-19 14:31:14 PST. The current time is Saturday, 25-May-19 20:58:24 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.