Jari en Marie

Naam:
Jari Oosterwegel en Marie Lems

Woonplaats:
Deventer

Categorie:
Talent (19 t/m 25 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Wij zijn getipt door de Deventer Schouwburg. Het zou een grote eer voor ons zijn om mee te mogen doen, gezien het feit wij vaak optreden, maar er bijna nooit iets te winnen valt. We repeteren vaak samen, en het daaraanvolgende optreden is altijd ontzettend leuk. Wij vinden dat we mee kunnen doen, omdat we op een redelijk niveau zingen, en willen dit graag aan meer mensen laten horen.
Het lijkt ons geweldig om de Cultuurprijs Geert Christenhusz te mogen winnen, en willen daarom ontzettend graag een kansje wagen!

Wat doe je precies?
Jari en Marie is een zang- en gitaar-pianoduo. Wij schrijven zelf liedjes, maar coveren ook deze van anderen artiesten. Marie is 19 jaar oud, Jari 20. We zingen al een aantal jaar samen, en treden geregeld op. Dit doen wij met gitaar of piano en allebei zang.

Labels:

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

Marije Bruinsma
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460
Solution: See here for how to solve this error