Jeffrey Kleine Koerkamp (winnaar Talent 2017)

Naam:
Jeffrey Kleine Koerkamp

Woonplaats:
Lettele

Categorie:
Talent (19 t/m 25 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Door veel op te treden probeer ik zoveel mogelijk progressie te maken in de cabaretwereld. Dit vind ik daarom een perfecte manier om aan de mensen buiten Lettele mijn kunsten te tonen en te laten zien wat cabaret voor mij inhoud.

Wat doe je precies?
Mensen laten lachen! Mensen laten huilen van het lachen! dat is het doel van mijn cabaret. Door variatie tussen korte sketches te laten zien, wil ik het publiek een geweldige avond geven. Ook heb ik afgelopen jaar tijdens “Sallands Got Talent” de 1e prijs mee naar huis weten te nemen.

Labels:

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException