Jeffrey Kleine Koerkamp (winnaar Talent 2017)

Naam:
Jeffrey Kleine Koerkamp

Woonplaats:
Lettele

Categorie:
Talent (19 t/m 25 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Door veel op te treden probeer ik zoveel mogelijk progressie te maken in de cabaretwereld. Dit vind ik daarom een perfecte manier om aan de mensen buiten Lettele mijn kunsten te tonen en te laten zien wat cabaret voor mij inhoud.

Wat doe je precies?
Mensen laten lachen! Mensen laten huilen van het lachen! dat is het doel van mijn cabaret. Door variatie tussen korte sketches te laten zien, wil ik het publiek een geweldige avond geven. Ook heb ik afgelopen jaar tijdens “Sallands Got Talent” de 1e prijs mee naar huis weten te nemen.

Labels:

Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException
Subcode: 458
Solution: See here for how to solve this error