Kalle en Sanne

Kalle & SanneNaam:
Kalle en Sanne

Woonplaats:
Enschede

Categorie:
Belofte (12 t/m 18 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Wij zijn 2 meisjes van 14 & 15 jaar. Wij hebben nu een paar keer samen op het podium gestaan en we vonden dat elke keer weer geweldig. We zingen en worden begeleid door een van ons op de gitaar. Wij willen graag meer podiumervaring op doen om dat dit gewoon ons ding is. We zijn nog jong en staan open voor nieuwe dingen. Dus lijkt het ons geweldig om mee te doen!!!

Wat doe je precies?
We zingen samen 2 stemmig. Sanne zingt meestal de wat lagere stem en Kalle zingt de hogere 2de stem er boven op. Verder begeleid Kalle ons op de gitaar. We coveren nummers vaak iets anders als het origineel waardoor we er vaak mensen mee verassen.

Labels:

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Salland of Twente of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2017

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.