Laila de Vries

Via een vriendin hoorde ik over dit evenement en het sprak mij direct aan. Sinds twee jaar ben ik mijn eigen liedjes gaan schrijven. Hoewel ik het altijd spannend vond om dit aan anderen te laten horen, ben ik op het conservatorium het keuzevak songwriting gaan volgen. Hier kreeg ik meer vertrouwen in de dingen die ik maakte en ontwikkelde ik een drang om mijzelf te uiten. Omdat ik anderen hoop te raken met mijn muziek, lijkt dit mij een perfecte kans om mezelf neer te kunnen zetten!

Ik componeer en arrangeer eigen werk; ik schrijf mijn eigen liedjes (nederlandstalig). Deze liedjes ontstaan vanuit een gesprek, een beeld, gedachte, altijd vanuit verbinding. Ik zing en begeleid mezelf hierbij op de piano. Pianoles heb ik altijd gevolgd bij Michiel Buursen in Amersfoort en nu ik op het conservatorium in Zwolle zit heb ik les van Jan Wichert Bunschoten.

Provincie Overijssel
Gemeente Oldenzaal
Prins Bernhard Cultuurfonds
Prins Bernhard Cultuurfonds
Cogas
Tubantia
Mélange
Ter Braak Administraties & Belastingadvies
CSK WbDesign
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

Marije Bruinsma
Kandidaten selectieronde CTP
Marije Bruinsma
Sanne & Kalle
Roos Heidstra
Chanel Udink
Anika van Driel
Laila de Vries
Eline van den Munckhof
Grashof & Stook
Christenhusz Theaterprijs
previous arrow
next arrow
 
Kandidaten selectieronde CTP
Marije Bruinsma
Sanne & Kalle
Roos Heidstra
Chanel Udink
Anika van Driel
Laila de Vries
Eline van den Munckhof
Grashof & Stook
Christenhusz Theaterprijs
previous arrow
next arrow

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460
Solution: See here for how to solve this error