Laila de Vries

Via een vriendin hoorde ik over dit evenement en het sprak mij direct aan. Sinds twee jaar ben ik mijn eigen liedjes gaan schrijven. Hoewel ik het altijd spannend vond om dit aan anderen te laten horen, ben ik op het conservatorium het keuzevak songwriting gaan volgen. Hier kreeg ik meer vertrouwen in de dingen die ik maakte en ontwikkelde ik een drang om mijzelf te uiten. Omdat ik anderen hoop te raken met mijn muziek, lijkt dit mij een perfecte kans om mezelf neer te kunnen zetten!

Ik componeer en arrangeer eigen werk; ik schrijf mijn eigen liedjes (nederlandstalig). Deze liedjes ontstaan vanuit een gesprek, een beeld, gedachte, altijd vanuit verbinding. Ik zing en begeleid mezelf hierbij op de piano. Pianoles heb ik altijd gevolgd bij Michiel Buursen in Amersfoort en nu ik op het conservatorium in Zwolle zit heb ik les van Jan Wichert Bunschoten.

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException