Laura de Bruijn

Naam:
Laura de Bruijn

Woonplaats:
Oldenzaal

Categorie:
Belofte (12 t/m 18 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Thuis zit ik altijd uren achter mijn piano, te spelen en te zingen. Ik heb sinds mijn 9e pianoles en ik begon met zangles toen ik 12 jaar was. Ik zit nu ook een aantal jaar in de talentenklas van de Kaliber Kunstenschool. Hierdoor krijg ik de mogelijkheid om af en toe op te treden in en rondom Oldenzaal. Dit vind ik erg leuk! Het lijkt me daarom ook een ontzettend leuke ervaring om mee te doen aan de Geert Christenhusz prijs.

Wat doe je precies?
Ik zing en speel (op de piano) eigen nummers en covers.

Labels:

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Salland of Twente of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2017

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.