Marije Bruinsma

Marije Bruinsma

Ik heb al eens mee gedaan, kreeg een hoop nuttige feedback en ben daar mee aan de slag gegaan. Ik heb een hoop ‘vlieguren’ gemaakt en zou graag nog een keer meedoen.

Ik maak absurdistisch cabaret. Ik zing, ik vertel, ik dans, ik doe kunstjes, alles om het publiek te vermaken met mijn gebreken. En mijn grootste gebrek is dan toch wel mijn baarmoeder, want om één of andere reden zit deze steeds in de weg. Auto rijden kan ik niet door mijn baarmoeder, een hoger loon krijgen dan mijn collega’s zonder baarmoeder is ook onmogelijk en mensen moeten mij altijd alles drie keer ontzettend duidelijk uitleggen door mijn baarmoeder. Verdorie, dat ding zit ook altijd in de weg.

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

Marije Bruinsma
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460
Solution: See here for how to solve this error