Martine Velthuis in ‘Hoffelijke serie’

Onze finaliste van de Christenhusz Theaterprijs 2015, Martine Velthuis, treedt begeleid door haar moeder Edith Velthuis-Bossink samen met het reeds vermaarde duo Silencio op tijdens een bijzonder klassiek concert in de door Muziek Theaterbureau Mélange georganiseerde “Hoffelijke Serie” in Cultuurhuis de Hof op vrijdag 13 april aanstaande.

De Hoffelijke Serie brengt jong talent op het podium samen met reeds professioneel opererende musici en andere artiesten.

Martine Velthuis won onlangs de tweede prijs en de publieksprijs bij het Prinses Christina Concours en is sinds september 2016 concertmeester van het Jeugd Orkest Nederland.
Haar moeder Edith studeerde piano aan de conservatoria van Enschede en Utrecht.

Duo Silencio, bestaande uit Natalja Korobanjko (piano) en Christiaan van der Weij (saxofoon0 kan reeds bogen op nationaal en internationaal succes. Zo traden beide musici reeds op in de Carnegie Hall in New York en in de Festival Hall in Osaka. Het duo bracht in 2016 een prachtige CD uit die alom werd geprezen. www.duosilencio.com

Het programma van 13 april biedt veel afwisseling met werk van Bach, Mozart, Grieg, Milhaud, de Sarasate, Ysaye en Piazzolla.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn à € 12,50 in de voorverkoop te verkrijgen bij Boekhandel Broekhuis, in den Vijfhoek te Oldenzaal, te bestellen via www.melange.nu of te koop aan de zaal.

Duo Silencio & Martine Velthuis

Martine Velthuis & Duo Silencio

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException