Muriël en Silke

Naam:
Muriël Abbing en Silke ter Braak

Woonplaats:
Almelo

Categorie:
Talent (19 t/m 25 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Samen met Silke ter Braak heb ik een duo gevormd. Wij studeren samen aan de podium academie Twente van het ROC van Twente in Almelo en zijn dit jaar afgestudeerd. Deze samenwerking pakte zo goed uit waardoor de reacties uit de zaal lovend waren en het ons motiveerde om hier meer mee te gaan doen. Het leek ons een gave kans om aan een wedstrijd als deze om zo Onze voorstelling: “Sterke vrouwen huilen’ aan een breder publiek te kunnen laten zien en nog meer spelervaring op te doen! Sterke vrouwen Huilen is een voorstelling over vrouwen en feminisme maar ook vergeten we de mannen zeker niet. Samen zijn we een sterk duo die met kracht en overtuiging dit onderwerp op een charismatische en persoonlijke manier over kan brengen.

Wat doe je precies?
Wij hebben een kleinkunstvoorstelling gemaakt met zelf geschreven teksten en liedjes/muziek. Als extra element hebben wij dans erin gevoegd.
Silke en ik hebben onze krachten gebundeld. Silke is het muzikale brein achter de voorstelling en ik verzorg de dans. Alle teksten in onze voorstelling hebben wij samen geschreven.

Labels:

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

Marije Bruinsma
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460
Solution: See here for how to solve this error