Nienke Langkamp

Nienke LangkampNaam:
Nienke Langkamp

Woonplaats:
Almelo

Categorie:
Belofte (12 t/m 18 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Dat ik mee kan doen aan de Christenhusz prijs is omdat ik een veelzijdig talent ben. Ik kan mensen raken met de muziek die ik maak, zowel met zang als hobo. Daarnaast ben ik ook nog actrice in veel musicals.

Wat doe je precies?
Ik speel hobo, zowel solo als in orkesten. Met de 2 orkesten waarin ik speel treed ik vaak op. Soms word ik ook gevraagd als gastspeler. Daarnaast zing ik ook heel veel, de laatste tijd word ik veel gevraagd om op te treden. Bijvoorbeeld het Twentse Lente Festival. Als 3e talent ben ik actrice in musicals; hierin dans, zing en acteer ik. Ik heb gespeeld in ‘in de band van Elisabeth’, nu oefen ik voor ‘Joseph’ en ‘Het verzet kraakt’. In ‘Het verzet kraakt’ speel ik de rol van Diny Edens.

Labels:

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Salland of Twente of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2017

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.