Qu-Ling en Isabella (winnaars Beloften 2017)

Qu-Ling en IsabellaNaam:
Qu-Ling Zweverink en Isabella vd Waal

Woonplaats:
Deventer

Categorie:
Belofte (12 t/m 18 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Samen met mijn vriendin Isabella vd Waal hebben we “eigen werk” opdracht bij ArtEZ gehad. Hiervoor hebben we zelf de muziek uitgekozen, zelf de choreo gemaakt en de kleding uitgezocht. Deze dans mochten we 3 voorstellingen presenteren. Dat hebben we ontzettend leuk gevonden en het publiek heeft ervan gnoten. Er waren zelfs mensen die hier erg emotioneel van werden omdat hen dit zo raakte. We willen zo graag nog meer mensen laten genieten van al te werk wat we hiervoor hebben verricht en de mensen hiervan laten genieten. Dans is een uiting maar kan ook voor een ontspannen ontvangst zorgen. Graag willen we deze dans presenteren en ons talent tonen aan uw publiek!

Wat doen jullie precies?
Dans; klassiek ballet, moderne dans en folklore.
Wij zijn leerlingen bij ArtEZ in Arnhem waar wij iedere dag trainen na schooltijd voor bovenstaande 3 onderdelen van de dans. Ieder jaar moeten wij een “eigen werk” opdracht doen welke wij graag willen presenteren aan een breeder publiek.
Wij hebben een filmpje welke is opgenomen tijdens de voorstellingen die wij u graag willen toesturen. We willen dolgraag ons talent laten zien en het publiek laten genieten van een mooie dansvoorstelling, onze passie!

Labels:

Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException
Subcode: 458
Solution: See here for how to solve this error