Reglement

REGLEMENT CHRISTENHUSZ THEATERPRIJS

 1. Deelname staat open voor personen in de leeftijdscategorieën 12-18 jaar en 19-25 jaar, die in Overijssel geboren, woonachtig, werkend, of studerend zijn.
 2. Inschrijven is mogelijk voor alle theatrale disciplines; toneel, cabaret, muziek (klassiek, jazz, pop) en dans.
 3. De inschrijving dient vergezeld te gaan van een proeve van bekwaamheid in de vorm van geluids-, en\of beeldmateriaal van de kandidaat m.b.t. zijn of haar discipline.
 4. Na beoordeling door een interne commissie wordt de kandidaat toegelaten tot de voorrondes.
 5. In de (openbare) voorrondes worden de kandidaten door een vakkundige jury beoordeeld om toegelaten te worden tot de finales; 4 kandidaten per categorie met een totaal van 8. De kandidaten met de hoogste puntentotalen stromen door naar de finale.
 6. De finale van de Christenhusz Theaterprijs vindt plaats in Stadstheater de Bond te Oldenzaal. Na plaatsing via de voorrondes verplichten de kandidaten zich tot deelname aan deze finale.
 7. Een deskundige vakjury beoordeelt de finalisten.
 8. De finalisten met het hoogste puntentotaal in één van de beide voornoemde categorieën zijn winnaar van resp. de ‘Beloftenprijs’ en de ‘Talentenprijs’.
 9. Aan de prijzen zijn geldbedragen gekoppeld van resp. 750 en 1000 Euro, plus een beeldje. De geldbedragen dienen besteed te worden aan het ontwikkelen van het talent en worden uitgekeerd na overlegging van nota’s die daarop betrekking hebben.
 10. Tevens is er een Publieksprijs, na stemming door het publiek en zijn er voor alle finalisten herinneringsmedailles.
 11. Over de jury-uitslagen zijn geen discussie of herziening mogelijk; zij zijn onherroepelijk.

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException