Renée Schepers

Naam:
Renée Schepers

Woonplaats:
Oldenzaal

Categorie:
Talent (19 t/m 25 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Ik vind dat ik mee kan doen aan de prijs, omdat ik mijn hele leven al bezig ben met het maken van muziek en ik sinds kort ontdekt heb dat het toneelspelen bij mijn talenten behoord. Ik zou graag mensen willen raken met mijn toneelstuk/liedjes. Ik kom uit een theatergezin, mijn vader was altijd theaterdirecteur van de bond. Ik ben sinds oktober vorig jaar aan het spelen en heb de vooropleiding gevolgd aan De Trap in Amsterdam en aangenomen voor de reguliere opleiding, die ik volgend jaar ga genieten en waar ik onwijs veel zin in heb! Vanaf September ga ik als zzp’er aan de slag om zanglessen en theaterlessen te geven aan voornamelijk kinderen. Heerlijk!

Wat doe je precies?
Ik schrijf pure liedjes en teksten, geschreven vanuit mijn gevoel. Daarnaast ben ik mij enorm bewust van mijn eigen lichaam en geest waardoor ik andere mensen kan raken met mijn performance. Kortom mijn puurheid overbrengen in mijn muziek en spel is mijn talent.

Labels:

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

Marije Bruinsma
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460
Solution: See here for how to solve this error