Roos Heidstra

Roos Heidstra

Ik ben er al een lange tijd geleden achter gekomen dat ik het fantastisch vind om mensen te vermaken. Tijdens mijn huidige opleiding ”artiest” heb ik steeds meer van mezelf ontdekt en weet nu goed wat ik kan en waar mijn krachten liggen. Mensen zeggen me dat ik de lach aan de kont heb hangen. Ik ben zelf vrij bescheiden wat betreft mijn doen en kunnen. Echter zie ik dit als een kracht. Ik zou het heel gaaf vinden om mee te doen. Het zou weer een mogelijkheid zijn om te doen wat ik het liefste doe. Mensen een geweldige tijd bezorgen.

Ik maak vooral cabaret en kleinkunst. Mensen vertellen me dat ik ontzettend komisch ben. Ik heb volgens hen scherpe timing, en een ”absurde kijk” op dingen. Ik verzin dingen die mensen nooit in hun hoofd hadden gehaald. Ik kan ook redelijk zingen en schrijf regelmatig eigen nummers. Ook dans ik al mijn hele leven op vrij hoog niveau. Dit vind ik ook leuk om af en toe te combineren met spel en zang.

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException