Sanne & Kalle

Sanne&Kalle

Wij zijn Sanne&Kalle. We maken nu een sinds een paar jaar samen muziek waar we heel veel plezier in hebben. Wij vinden dat we mee kunnen doen aan de Christenhusz theaterprijs omdat we muziek maken van kwaliteit en omdat we het ontzettend leuk vinden. We hebben onze eigen stijl ontwikkeld in het afgelopen jaar en we zouden dat graag aan een groter publiek willen laten zien.

Wij zingen nu sinds een paar jaar samen. Kalle begeleidt ons op de gitaar en we zingen vaak meerstemmig. We coveren veel nummers en doen dat dan in onze eigen stijl. Op dit moment zijn we bezig met eigen nummers die we op een ‘sing&song writer’ manier presenteren.

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException