Sanne & Kalle

Sanne&Kalle

Wij zijn Sanne&Kalle. We maken nu een sinds een paar jaar samen muziek waar we heel veel plezier in hebben. Wij vinden dat we mee kunnen doen aan de Christenhusz theaterprijs omdat we muziek maken van kwaliteit en omdat we het ontzettend leuk vinden. We hebben onze eigen stijl ontwikkeld in het afgelopen jaar en we zouden dat graag aan een groter publiek willen laten zien.

Wij zingen nu sinds een paar jaar samen. Kalle begeleidt ons op de gitaar en we zingen vaak meerstemmig. We coveren veel nummers en doen dat dan in onze eigen stijl. Op dit moment zijn we bezig met eigen nummers die we op een ‘sing&song writer’ manier presenteren.

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

Marije Bruinsma
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460
Solution: See here for how to solve this error