TwoB

Naam:
Circustheatergroep TwoB

Woonplaats:
Oldenzaal

Categorie:
Belofte (12 t/m 18 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Circustalentgroep TwoB is een hechte groep van 9 jongeren die samen 4 tot 6 uur per week trainen in verschillende vormen van lichaamsbeheersing. Omdat er niets leuker is dan te laten zien wat je kunt en samen een applaus in ontvangst te mogen nemen doen we mee aan deze uitverkiezing.

Wat doe je precies?
TwoB richt zich op de breedste zin van circus: acrobatiek, koorddansen en trapeze horen daarbij maar ook free-running, dans, turnen, theater en rhonradturnen. TwoB heeft een 1,5 uur durende voorstelling en daarnaast diverse losse acts waarmee de jongeren kunnen presenteren wat ze in de trainingszaal geleerd hebben. Voor meer informatie kan worden gekeken op www.twob-twente.nl. Ook hebben we een actieve facebookpagina, een foto/video zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.

Labels:

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Salland of Twente of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2017

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.