VIVID (winnaar talent 2019)

VIVID

Wij zijn VIVID, een nieuwe vocal group uit Zwolle met voornamelijk studenten, bijna iedereen is tussen de 18 en 25 jaar. We bestaan dus nog maar redelijk kort, maar we zijn hard aan de weg aan het timmeren en hebben grote ambities! We zingen a capella close harmony, met arrangementen die regelmatig gemaakt zijn door onze dirigent Ruben Smits en zo nu en dan door de leden zelf.

We zingen harmonieuze a capella muziek, met een mix van nieuwe en oudere hits en ook onbekendere liedjes. Met unieke arrangementen en een enthousiaste en strakke presentatie willen wij het publiek met onze muziek betoveren!

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException