Yke Oude Griep

Yke Oude GriepNaam:
Yke Oude Griep

Woonplaats:
Denekamp

Categorie:
Belofte (12 t/m 18 jaar)

Waarom vind jij dat je mee kunt doen aan de uitverkiezing van de Christenhusz Theaterprijs?
Ik bespeel momenteel 3 instrumenten ( gitaar, ukulele & piano ) , en sinds een halfjaar schrijf ik ook mijn eigen liedjes. Ik ben er nog mee aan het experimenteren en ik ben mijn stijl nog aan het vinden maar volgens mij gaat het al best goed. Ik heb nu ook zangles waar ik voornamelijk musical zing , omdat musical en popmuziek mijn favoriete genres zijn. Muziek is dan ook mijn passie en hierin wil ik later door. Dan zijn ervaringen zoals deze altijd welkom natuurlijk.

Wat doe je precies?
Ik bespeel dus 3 instrumenten, en zing hierbij ook heel graag. Ik heb piano , gitaar en zangles. Ik vind het voornamelijk leuk om popliedjes in een andere stijl te zetten. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met Galway Girl van Ed Sheeran , die ik een beetje laid-back heb gemaakt. Omdat ik mezelf begeleid is het makkelijker om zulke dingen te doen met liedjes en dat vind ik ook heel fijn.

Labels:

Prins Bernhard Cultuurfonds
Rotary Club Oldenzaal
Rotary Club Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Slider

Talent

Heb je een talent op het gebied van muziek (klassiek/jazz/pop), dans, cabaret of een andere podiumkunst? Woon, werk of studeer je in Overijssel of ben je er zelfs geboren? Dan is er voor jou de Christenhusz Theaterprijs.

Voorrondes 2019

Marije Bruinsma
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Facebook

Verder met onze zoektocht naar talent in Overijssel. Komt dat zien en komt dat horen! ... Lees meerLees minder

Bekijken op Facebook

Het begint nu echt spannend te worden: 10 OKTOBER a.s., Vestzaktheater Enschede,
SELECTIERONDE!
... Lees meerLees minder

Bekijken op Facebook